Eladó ház Üröm, 23.900.000 Ft, 57 négyzetméter
23.9 mFt
Üröm,
eladó ház
Méret:
57 négyzetméter
Szobák:
1
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Üröm
Cím:
4 éve felújított, kertes, teraszos, hangulatos ház
Alapterület:
57 négyzetméter
Ár:
23.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8689957
Szintek száma:
1 szint
Szobák száma:
1
Fűtés jellege:
cirkó
Telekterület:
287
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Figyelem! Üröm egyik kedvelt, csöndes utcájában frissen eladó egy 4 éve felújított, 57nm-es, fedett teraszos, nagyon hangulatos kertes, földszintes ház!

A részben kőből, részben téglából épült ház 4 éve kapott egy nagy felújítást, jóformán minden ki lett cserélve. Nagyon kellemes hangulatú. A padlástér beépítésével a ház felfelé bővíthető. A ház mögött kialakításra került egy fedett terasz is.

A 65 cm vastag kőfalak 4 éve kaptak egy 10 cm vastag szigetelő réteget, így nyáron állandó kellemes hűvös van, télen pedig szépen bent tartja a ház a meleget. Padlófűtés és különleges módon falfűtés van, így radiátorok nem foglalják a helyet.

A dupla üvegű fa nyílászárók is 4 éve kerültek be a házba, lefestésükből adódóan szépen illeszkednek a környezetükhöz.

Az előszobán, fürdőszobán, és a még bútorozás nélküli konyhán kívül egy nagyméretű szobát találunk még a házban, ami eredetileg 2 szoba volt (2 egybenyíló szoba). A jelenlegi tulajdonos 1 nagy szobát alakított ki és itt kapott helyet kövezett padlózattal az étkező is.

A szobában különleges, jó minőségű tömörfa tölgy padló található. A belmagasság 3 méter.

Elosztás:
A ház, 2 másik házzal együtt egy nagy telken helyezkedik el, DE KERÍTÉSSEL A SAJÁT KERTRÉSZ LEVÁLASZTÁSA MEGKEZDŐDÖTT (az utolsó pár képen látható)! Így a 287 nm-es saját kert már leválaszva használható.

A tágas, ablakos előszobába lépve jobbra fordulva találjuk az étkezőt, konyhát, fürdőszobát és a szobát. Az előszobából egyenesen továbbhaladva pedig a kb 12 nm-es hátsó teraszra érünk, ami az eső ellen pergolával védett. Itt egy pinceajtót is találunk, ahol a 7 nm-es pincébe leérve a kazánhoz jutunk.

A kert még nincs befejezve, a parkosítása hiányzik, azonban egy jól kiépített esővíz összegyűjtő rendszert is találunk itt, valamint ásott kutat is.

A teraszt elhagyva egy kőből épült 18 nm-es, régi melléképületet is láthatunk ami jelenleg raktárként szolgál. A teraszhoz tartozó kis kertész kibővül egy nagyobb kerttel is ami jelenleg fás, kissé gazos.
A tető cserépfedésű.

Teljes közmű van.

A busz, közértek, posta, pékség stb.. gyalog pár percre elérhető.

Az ingatlan tehermentes, 1-2 hónapon belül költözhető.

Érdeklődni: Hortobágyi Tímeánál
Érdeklődés
Hortobágyi Tímea
Az értékesítő:
Hortobágyi Tímea
Horland Ingatlaniroda
+36305182596
 
 
 
 
 
 
Küldés